nov 202011
 
 2011. november 20. vasárnap  Posted by at 10:00

2011.11.18. Este hét óra. Ritka,  hogy ilyen korán már kipakoltunk a kisbuszból,  de ahonnan jöttünk ott az irányított szabadidő mondja meg mettől meddig érezheted jól magad. Már a beléptetés is nagy szigorral történt fémdetektoros kapu,  személyi szám kérés, telefon és egyéb veszélyes eszközök leadása stb.stb. Persze egyből eszünkbe jutott a Metallica St. Anger koncertje…


Életemben nem voltam még ilyen furcsa koncerten. Egy étkezőben szorosan egymás mellé ültetett egyforma ruhás emberek bámultak ránk, rájuk meg a BV.-s dolgozók. Nem tudhatom ki miért van ott, mint ahogy azt sem, hogy a zene vagy csak a körletből kilépés miatt ülték végig az alig több mint egy órát. Sokat gondolkodtam zenélés közben vajon melyikük milyen hülyeséget csinálhatott, mennyire várhatják, hogy kijöjjenek és újrakezdjék…remélem a zenénkkel nem csak “felhőtlen perceket” szereztünk, hanem egy kis szabadságot is.
Lehet, hogy most ezt a szöveget olvasva egyesek azt is megkérdőjelezik, van e értelme egy börtönben koncertezni, mert nem is érdemlik meg. Nem tudom, én nem ítélem el őket azt már megtette a “tisztelt bíróság”. Nekem akkor és ott ők voltak a közönség, létre jött a kontakt és onnantól minden ugyanaz volt mint bármelyik kocsmában.
Hadnagy asszony köszönjük szépen a lehetőséget!

“donbrowsky”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Felhőtlen percek - B.V.Baracska : 1-0, 10.0 out of 10 based on 1 rating
loading