RÓLUNK

EGY KIS INFÓ A ZENEKARUNKRÓL

A Rock-On zenekar 2009 óta létezik ebben a felállásban. Nem voltak nagyratörő tervek és nem is hittük, hogy valaha is lesz a zenekarból több, mint egy banda akik szeretnek zenélni. Ha valaki megnézi a zeneszámokat amikhez nyúltunk nyugodtan mondhatja, hogy tizenkettő egy tucat mindenki ezeket tolja. Igaza lenne, de az elmúlt jó pár év igazolta, hogy valami mégis jól működik ha a színpadon vagyunk. Nem akarunk félrebeszélni tudjuk, hogy sokszor az dönt, hogy a zenekar egy falunapon úgy zenél két, két és fél órát, hogy tized annyiba sem kerül, mint más zenekarok.

Mint a Zenekarok akiknek csak hálásak lehetünk, mert megírták azt a sok jó dalt. Az Edda művek, Korál, P.Mobil, Lord, Beatrice, Bikini, B52, Ismerős Arcok, Deák Bill Gyula, Omega, TRB, P. Box, Piramis mind a kedvenceink közé tartozik és ezek közül válogattunk. Kialakult egy kis közösség akik kitartanak mellettünk, közülük nagyon sokan szinte minden koncertünkön ott vannak. Hálásak vagyunk nekik ezért!

Alkalmasnak tartjuk magunkat arra, hogy egy motoros találkozón ereszd el a hajamat hangulatot varázsoljunk. Esetleg egy falunapon kihozzuk az apukák és anyukák lassan feledésbe merülő fiatal, babos kendős vagy bakancsos énjét.

Volt szerencsénk fellépni a Móri bornapokon az Agárdi Pálinka Fesztiválon, a siklósi Végen van fesztiválon pécsi Rockmaratonon vagy az agárdi Popstrandon játszani. Zenéltünk a felejthetetlen Old Man’s music pub-ban és Rézmál kávézóban. Imádunk az Agárden színpadán valamint a szekszárdi Sédben zenélni. Játszhattunk már a Lord, Bikini, Zorall zenekarok előtt. Közös fellépsünk volt az újjá alakult Gesarol zenekarral vagy a Tabáni István vezette nagyszerű Queen emlékzenekarral. Részt vehettünk a Tarkaréti Kollégium Tarka Napok rendezvényén és arra is volt példa, hogy Vikidál Gyulával énekelt duettet a mi Lacink. Szerepeltünk a Grundfos és az IBM céges rendezvényein, falunapokon, rendezvényeken, lecsófesztiválokon, motoros találkozókon, de szülinapi buliban is kipróbáltuk már magunkat.

Reméljük, hogy még sok más alkalommal bizonyíthatjuk, hogy a tizenkettő egy tucat, de vannak kivételek…

 2009 SZEPTEMBERÉBEN ALAKULT  A ZENEKARUNK

15 éve ugyanabban a formációban

A Székesfehérvári Rock-On zenekar 2009 Szeptemberében tapasztalt zenészekből alakult. Nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint azt hogy a rockzenét a lehető legjobb minőségben tudjuk továbbítani a feljövő új nemzedéknek.

zenekar tagjai

ZENE MINDEN KOROSZTÁLYNAK

időseknek fiataloknak

Koncertjeink egyszerre szólnak idősebb és a fiatal nemzedékhez.

Az idősebbekhez azért mert ez a zene az ő fiatalságuk zenéje, a fiatalokhoz meg azért mert a rock az mindig is lázadást jelentett, és mint tudjuk a fiatalok ma is szeretnek lázadni

BULIZZUNK EGYÜTT

igényes rockzenével

Igényes rockzenével szeretnénk a nagyérdeműt szórakoztatni, és mindenkivel a napi gondokat elfeledtetni bár arra 2 órára míg a koncertünk tart.

rólunk mondták

videók rólunk

A LEHETŐ LEGJOBB MINŐSÉGBEN

rock zenét

Nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint azt hogy a rockzenét a lehető legjobb minőségben tudjuk továbbítani a feljövő új nemzedéknek.

zenei stílus

magyar rock dalok

Zenei stílus: az elmúlt évtizedek rock klasszikusainak feldolgozásai, többek között:
Edda, Korál, Tunyogi Rock Band, P. Mobil, Taurus, részlet az István a Királyból, Bikini, Beatrice, Lord, Deák Bill Gyula, Omega, Karthago, P.Box, Piramis….

események

fellépést vállalunk

  • falunapra

  • fesztiválra

  • céges rendezvényre

  • motoros találkozóra

  • klubos bulira

A ZENEKAR

szerezzünk új élményeket együtt